info@creaaas.nl

Mijn naam is Agnes en ik maak mijn creaties in Groessen, gemeente Duiven.
Daar zijn eventueel ook bestellingen op te halen.


Met al mijn kaarten en andere creaties sta ik geregeld op een markt. De gedrukte kaarten worden ook bij enkele winkels te koop aangeboden:

 

Zaterdag 1 juni 2024 sta ik met UMH Creaties op de Voorjaarsmarkt met Wereldse Gerechten georganiseerd door De Kansenfabriek van 11.00-16.00 uur op de parkeerplaats van BaLaDe. Ik geef dan ook een mini-workshop handlettering.
De locatie is op de hoek van de Jonghestraat/Teisterbantlaan in Waalwijk.

Zondag 9 juni 2024 sta ik weer met UMH Creaties op de zomerfair Wilgenhart te Molenschot van 10.00-16.00 uur. Een gezellig dagje uit voor groot en klein, ook weer met de swingende muziek van de Caraband! En naborrelen kan tot 20.00 uur. Klik hier voor meer info.

Zaterdag 30 november 2024 sta ik (weer) op de Handgemaakt markt in de Kerkzaal van Cultureel Centrum de Schalm in Berkel-Enschot, naast UMH Creaties van 10.00-16.00 uur. Klik hier voor meer info.


Zondag 3 december 2023 stond ik weer op de Handwerk- en Hobbymarkt in de Kerkzaal van de Schalm in Berkel-Enschot, naast UMH Creaties.

Zondag 8 oktober 2023 stond ik weer op de Streekproducten & creatieve markt in De Cammeleur te Dongen, naast UMH Creaties.

Zondag 11 juni 2023 stond ik gezellig samen met UMH Creaties op de zomerfair Wilgenhart te Molenschot met heel mooi zomers weer en goede live muziek van de Caraband.

Zaterdag 17 december 2022 was ik te gast bij de OPEN-DEUR-DAG in het atelier van UMH Creaties in Raamsdonk.

Het was een kans om gezellig te shoppen en naar onze producten te kijken: Kerst en andere kaarten, decoratie en cadeautjes. En zelfs kon je er 2 mini-workshops volgen.

Zondag 6 november 2022 stond ik op de Handwerk- en Hobbymarkt in de Kerkzaal van de Schalm in Berkel-Enschot, naast UMH Creaties.

Zondag 2 oktober 2022 stond ik op de Streekproducten & creatieve markt in De Cammeleur te Dongen, naast UMH Creaties.

Zondag 3 oktober 2021 stond ik op de duurzame streekproducten biomarkt in Dongen, naast UMH Creaties.


Ansichtkaarten te koop bij diverse gezellige kleine winkels:

 

Uiteraard staan de ansichtkaarten van mijn hand te koop bij mijn zus Joke van UMH Creaties. Zij heeft de kaarten uitgebracht. Ze staan te koop in haar atelier van handgemaakte producten in Raamsdonk, in haar website en als zij op een markt staat.


Ansichtkaarten door mij gecreëerd met kersen in de hoofdrol staan in het kersenseizoen te koop bij De Kersenhof in Waspik. Inmiddels heb ik ook kers(t)kaarten ontworpen voor de kers(t)pakketten.


Ansichtkaarten, aquarel en kerstkaarten, door mij gecreëerd staan ook op de toonbank te koop bij de wolwinkel By Philon in Berkel-Enschot.

Uiteraard ook daar mooie vilten handwerkspullen van UMH Creaties, zoals mini-shoppers , scharenhoesjes, naaldenboekjes, dpn-case. (Een houder voor double pointed needles d.w.z. breinaalden om mee in het rond te breien zoals voor sokken, mutsen, polswarmers, handschoenen, wanten, om zo je werk te beschermen tegen “afvallende steken”.)


Joke van UMH Creaties maakt nog veel meer op aanvraag, zoals een hoesje voor een Twizzter en tassen en etuis op maat voor je handwerk of ander doel. Kijk voor voorbeelden in haar webshop of bij 'Op aanvraag gemaakt'. Uiteraard verkoopt zij de ansichtkaarten die door mij ontworpen zijn en door haar zijn uitgebracht.


Maak jouw eigen website met JouwWeb